MANAGER
Człowiek zaradny i wyjątkowy. Inteligencja, wielozadaniowość i poczucie humoru - to tylko niektóre z jego cech szczególnych. Zna się na tym co robi, a wszystko co robi, robi wyjątkowo dobrze. Dzięki niemu hotel tętni życiem i działa na pełnych obrotach przez całą dobę. Chociaż ma mnóstwo do zrobienia, zawsze znajdzie chwilę na miłą pogawędkę.
KUCHNIA
Kuchnia to prawdziwe serce hotelu. Łączy smakiem, zniewala aromatem. To magiczne miejsce, z którego aż nie chce się wychodzić. Pracują w niej kreatywni kucharze i ich zaangażowani pomocnicy. Wszystko najlepszej jakości i pierwszej świeżości. Noże ostre jak żyleta. Naczynia czyste jak tafla jeziora. Załoga kuchenna potrafi przygotować to, czego dusza zapragnie i sprosta nawet najbardziej wyszukanym podniebieniom.
OBSŁUGA GOŚCI
Człowiek na tym stanowisku nie jest kwestią przypadku. Jego oczy widziały już wiele, a uszy poznały mnóstwo niesamowitych historii. Szeroki uśmiech nigdy nie znika mu z twarzy. Jest zwierzęciem stadnym. Jest też otwarty, sympatyczny i skory do pomocy. Życzliwość, to jego drugie imię. Wie co, gdzie i jak. Wie także, że to, co było modne w zeszłym sezonie, dziś jest już passe. Możesz zapytać go o wszystko – zawsze chętnie odpowie.